Om os

Om Mette Krebs og Mek Pek
MØD FAMILIEN KREBS

Linen by Krebs er historien om parret bag det internationale tøjmærke REDGREEN og en række andre store anerkendte brands, der forelskede sig i hør.

Karin og Bent Krebs har siden de tegnede stregerne til det, der skulle vise sig at blive parrets første skjorte, haft en forkærlighed for hør. Et materiale, der på en og samme tid forener bæredygtighed og velvære.

I parrets 40 år lange karriere indenfor modebranchen har hør stået i skyggen af bomuld og strik. Og det ærgrede Karin og Bent. I 2015 besluttede parret derfor, at det var tid til at lade hør stå alene. Parret stiftede Linen by Krebs, der med inspiration i klitter, sand og vand designer tidsløse klassikere i 100% hør.  

I efteråret 2018 gik Bent bort. Det fik parrets datter, Mette Krebs, til at gå ind i Linen By Krebs.

Mette har ligesom Karin og Bent en stor forkærlighed for hør. Og så elsker hun at gøre tingene anderledes. En værdi hun har taget med ind i Linen by Krebs. Her er der ingen faste strukturer og rigide processer. Derimod er omdrejningspunktet i Mettes måde at drive familievirksomheden tilgængelighed. Derfor er du også altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.

I dag lever Bent og Karins store passion for hør videre i Mette's planer for fremtiden.