Om hør

MERE OM HØR

Hør væves af hørblomstens robuste stængel. Det gør hør til et slidstærkt materiale, der modsat bomuld holder år efter år. Samtidig kræver hørblomsten langt mindre vand for at gro end bomuldsplanten. Det gør hør til et mere miljøansvarligt valg. Og netop derfor elsker vi hør. Med hør kan vi bidrage til en mere bæredygtig modeindustri, der sætter fokus på slow fashion.

Med inspiration i klitter, strand og vand designer vi tøj og tilbehør i 100% hør, der ikke bare falder i din smag denne sæson, men også næste og næste. I stedet for at tappe ind i omskiftelige trends er vi din garderobes klassikere. Klassikere, som du kan bruge igen og igen og altid føler dig godt tilpas i.

Og ikke kun på grund af vores langtidsholdbare og tidsløse design. Men også på grund af hørs temperaturregulerende egenskaber. Hør køler, når det er varmt, og varmer, når det er koldt. Det gør hør ualmindeligt behageligt at have på både varme sommerdage og kølige efterårsaftner.

Vi tager dig med til vandet. Vi giver dig sand mellem tæerne og vind i håret. Vi minder dig om livet ved kysten. På Samsø, Ærø og Bornholm, på toppen og ved næsetippen, i øst og vest. Og ikke bare i dag og i morgen, men også til næste år og året efter det. Med hør laver vi slow fashion, der ikke bare ser godt ud, men også føles godt – både udenpå og indeni. År efter år efter år.  

Vi er dit bæredygtige valg. Vælg hør, vælg slow fashion.

LÆS MERE OM HØR