• Vi pakker gaver ind
  • Vi bytter gerne
  • GRATIS FRAGT - ved køb over 500,- kr.
MEK PEK - SIMPEL MAND (One-sided Vinyl)

MEK PEK - SIMPEL MAND (One-sided Vinyl)

175,00 DKK

Vejl. udsalgspris 200,00 DKKDer er nye toner fra Mek Pek.

Albummet Simpel Mand kan nu fåes på VINYL, i Linen By Krebs, Volden 21, Aarhus C.

En samling sange, hvor sangeren, musikeren og entertaineren Mek Pek for første gang omfavner det faktum, at han jo er blevet voksen.
Men stadig gør det med den drengede charme, der har været hans varemærke, siden han erobrede den danske musikverden med sin første single Ska Beat i 1982.

Mek Pek træder ind i de voksnes rækker med 6 nye sange – om at finde ud af, hvordan man holder forholdet friskt (Du Ka’ Få Mig Til Hvad Som Helst), om hvad pengene skal bruges på (Min Baby) og om at erkende sine fejl (Når Du Ser Den Anden Vej).

Sange om det liv man lever, når man ikke behøver at erobre verden længere, men befinder sig et sted i livet, hvor man kommer langt med at stå ved, at man er en Simpel Mand.

I sin imponerende karriere har Mek Pek spillet punk, reggae, ska, rock, pop, rockabilly og masser af børnemusik, men på den nye plade er det i den grad soul, der får lov at fylde. Et par af sangene er en kærlig hilsen til den ska, der var med til at starte det hele for 40 år siden, men ellers er det klassisk soul, der i hænderne på et veloplagt band giver de nye sange liv.

Stilen kan du kalde old school, og sådan er det ment – alle sange er indspillet live med hele bandet samtidig (ingen computer, ingen click, ingen dubs) for at få det helt rigtige feel.

Mek Peks søn Emil Falk (Thomas Helmig, Benjamin Hav, Stine Bramsen m. fl.) har produceret, og dermed er en plan med flere år på bagen endelig blevet til virkelighed, for far og søn har længe snakket om at lave en plade sammen, men først nu lykkedes de to travle herrer at finde tiden, det helt rigtige hold og det rigtige studie.

Kommentarer 0