• Vi pakker gaver ind
  • Vi bytter gerne
  • GRATIS FRAGT - ved køb over 500,- kr.

Musik

Mek Pek er blevet voksen 

Vi kan nu præsenterer den nye Mek Pek plade på vinyl. 

Mek Pek træder ind i de voksnes rækker med 6 nye sange – om at finde ud af, hvordan man holder forholdet friskt, om hvad pengene skal bruges på og om at erkende sine fejl. 

Sange om det liv man lever, når man ikke behøver at erobre verden længere, men befinder sig et sted i livet, hvor man kommer langt med at stå ved, at man er en Simpel Mand. 


Albummet Simpel Mand, nu på vinyl. 

En samling sange, hvor sangeren, musikeren og entertaineren Mek Pek for første gang omfavner det faktum, at han jo er blevet voksen. Men stadig gør det med den drengede charme, der har været hans varemærke, siden han erobrede den danske musikverden med sin første single Ska Beat i 1982. 

Mek Pek træder ind i de voksnes rækker med 6 nye sange – om at finde ud af, hvordan man holder forholdet friskt (Du Ka’ Få Mig Til Hvad Som Helst), om hvad pengene skal bruges på (Min Baby) og om at erkende sine fejl (Når Du Ser Den Anden Vej). 

Sange om det liv man lever, når man ikke behøver at erobre verden længere, men befinder sig et sted i livet, hvor man kommer langt med at stå ved, at man er en Simpel Mand. 

I sin imponerende karriere har Mek Pek spillet punk, reggae, ska, rock, pop, rockabilly og masser af børnemusik, men på den nye plade er det i den grad soul, der får lov at fylde. Et par af sangene er en kærlig hilsen til den ska, der var med til at starte det hele for 40 år siden, men ellers er det klassisk soul, der i hænderne på et veloplagt band giver de nye sange liv. 

Stilen kan du kalde old school, og sådan er det ment – alle sange er indspillet live med hele bandet samtidig (ingen computer, ingen click, ingen dubs) for at få det helt rigtige feel. 

Mek Peks søn Emil Falk (Thomas Helmig, Benjamin Hav, Stine Bramsen m. fl.) har produceret, og dermed er en plan med flere år på bagen endelig blevet til virkelighed, for far og søn har længe snakket om at lave en plade sammen, men først nu lykkedes de to travle herrer at finde tiden, det helt rigtige hold og det rigtige studie. 

Første single fra pladen, Du Ka’ Få Mig Til Hvad som Helst, har fået airplay på P4 og har været i A-rotation på P5. 

Sangene kan høres live i 2023, når Mek Pek Party Band bl.a. spiller på Smukfest i august. 

Simpel Mand er ude på vinyl i april 2023 – releasekoncerter og flere festivals er i støbesekeen.